Jumat, 05 September 2014

Kuidas taltsutada lohet 2

Kuidas taltsutada lohet 2

Kuidas taltsutada lohet 2 on 3D animeeritud komöödia seiklus film Ameerika Ühendriigid toodetud DreamWorks Animation ja levitab 20th Century Fox põhineb raamat seeria samanimelisel Cressida Cowell vabalt kohandada. Filmi lavastajaks ja Dean deblois ja hääl Jay Baruchel täis, Gerard Butler, Craig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, TJ Miller ja Kristen Wiig koos Kit Harrington, Cate Blanchett ja Djimon Hounsou. See film on jätkuks 2010 arvuti animeeritud film, Kuidas taltsutada lohet ja teine ​​film on triloogia ja komplekt ilmus 13. juuni 2014.

müügi RPP

Jay Baruchel nagu luksumine Hirmsad kilttursk III Viking teismeline juht Stoick. Ta on saanud hea sõber lohe nimega hambutu, öö raev lohe (Pahaloomuline öö).
Cate Blanchett kui Valka liige valvur Arktika võõrandunud abikaasa Stoick ja luksumine ema, kes on ammu kadunud. Ta sõitis oma draakon, Cloudjumper, draakon Stormcutter (Hurricane cutter).

RPP müük õppekava 2013

Gerard Butler nagu Stoick Hea juht viikingid ja luksumine isa. Ta sõitis oma draakon, Skullcrusher, draakon Rumblehorn (Mürisev Horn).
Djimon Hounsou nagu Drago Bludvist, draakon jahimees
America Ferrera nagu Astrid Hofferson, luksumine armuke. Ta sõitis oma draakon, Stromfly, Deadly Nadder draakon.
Kit Harington kui Eret, Trapper, kes müüvad oma saagi draakon Drago.

cd RPP õppekava 2013

Craig Ferguson nagu Gobber röhitsus, hea sõber ja sõdalane Viking Stoick koolitatud. Ta sõitis oma draakon, Grump, Hotburple draakon.
Jonah Hill nagu Snotlout Jogenson. Ta sõitis oma draakon, Hookfang, Monstrous Nightmare draakon (Giant Scary)
Christopher Mintz-Plasse kui Fishlegs Ingermani. Ta ratsutas nagannya, Meatlug, Gronkle draakon.

müüa õppekava ressursside 2013

TJ Miller ja Kristen Wiig kui Tuffnut ja Ruffnut kaksikvend Thorston. Nad jagavad lohe peaga Hideous Zippleback kahe nimega Barf ja röhitsema.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar